Achternaam

 Persoon
 Partner
 Alle namen
 NL
 UK
 DE

 

Tienjarentafels

Uitleg

Geef bij Achternaam, de achternaam of het eerste gedeelte van de achternaam in. Druk vervolgens op de ZOEK knop. Je krijgt dan een scherm met personen die aan deze achternaam voldoen. Bij gegevens uit de DTB Registers wordt de datum van geboorte, huwelijk of overlijden getoond op de plaats waar de datum van de akte staat. Door vervolgens op de naam te klikken krijg je meer gegevens te zien. Met << Terug >> ga je weer terug naar het vorige scherm.
Standaard is de naam van de 'hoofdpersoon' geselecteerd. Wil je zoeken op de naam van een partner zoeken, klik dan op het rondje voor de tekst partner. Na het drukken op de ZOEK knop wordt vervolgens gezocht naar de partner van de 'hoofdpersoon'. In de meeste gevallen krijgen je nu alleen gegevens van huwelijken te zien. Rest werkt hetzelfde als hierboven beschreven. Het is ook mogelijk om in alle achternamen te zoeken. Activeer hiervoor het rondje 'Alle Namen'. Bij deze laatste keuze kan het even duren voor u de gewenste gegevens heeft.

Sorteren

Het is nu mogelijk om de sorteervolgorde te wijzigen.Klik op het keuzerondje, op de pagina met de gegevens, en vervolgens op 'Sorteren'.

  • Naam : achternaam, voornaam, datum en plaats.
  • Plaats : plaats, datum, achternaam, voornaam.
  • Datum : datum, plaats, achternaam, voornaam.

Gegevens toevoegen

Heeft u ook gegevens uit jarentafels? Neem dan met mij contact op. We kunnen de gegevens dan eventueel erbij zetten. Natuurlijk met vermelding van uw naam.

Speciale dank aan John Peskens voor het script op de index pagina.

Klik hier voor een overzicht van de gegegevens..

Bevat gegevens van geboortes, dopen, huwelijken en overlijdens!
 
www.fredbaltus.nl
fred.baltus@bigfoot.com
 
2004 Fred Baltus - Baltus Media